AOC Gaming CU34G4CA Review
Ik gebruik de AOC CU34G4CA vooral voor mijn werk als secretaresse en ben erg tevreden over het brede scherm. De splitview is ideaal om meerdere programma's tegelijk te gebruiken. Het curved design is mooi, de monitor voelt stevig aan en is makkelijk aan te sluiten. De beeldkwaliteit bevalt goed. Het geluid vind ik wel wat minder kwalitatief.
Pluspunten
Stevig materiaal Makkelijk te installeren
Minpunten
Geluidskwaliteit
Sinds enkele weken gebruik ik de AOC CU34G4CA vooral voor mijn werk als secretaresse. Ik werk dagelijks met verschillende programma's, zoals Outlook, Teams en OneNote. Het brede scherm is daarvoor erg handig, omdat ik gemakkelijk twee vensters naast elkaar kan openen. Hierdoor hoef ik minder te wisselen tussen programma's en kan ik prettiger werken.
Het curved design vind ik mooi en het scherm ziet er modern uit. Ook voelt het materiaal stevig aan en maakt de monitor een degelijke indruk. Het aansluiten was eenvoudig, waardoor ik snel aan de slag kon. De beeldkwaliteit bevalt me goed tijdens het werken met documenten en het lezen van teksten. Wat ik wel jammer vind, is de geluidskwaliteit. Het geluid klinkt wat minder goed dan ik had verwacht. Voor mijn werk vind ik dat niet zo'n groot probleem, omdat ik vooral veel met documenten en verschillende programma's bezig ben. Al met al ben ik tevreden met deze monitor, vooral vanwege het grote scherm en de handige splitview.
Beoordeel deze review: