Sony Bravia 6 55" (A65) Zwart Review
Snel, scherp en uitstekend om op te gamen
Pluspunten
Dunne rand 120 hz Scherp beeld Prima audio
Minpunten
Geen anti reflectie
Ik gebruik de Sony BRAVIA 6 voor televisieprogramma’s, streaming en gaming. Bij al deze toepassingen levert hij een erg goede ervaring. Google TV werkt snel en intuïtief, waardoor ik gemakkelijk mijn favoriete apps kan vinden. Menu’s openen vlot en tijdens het gebruik heb ik vrijwel geen vertraging ervaren.
De beeldkwaliteit is een van de sterkste punten. Het OLED-paneel geeft zwarte delen werkelijk zwart weer en de 4K-resolutie zorgt voor een scherp en gedetailleerd beeld. De 120Hz-weergave komt vooral tijdens het gamen goed tot zijn recht. Snelle spellen ogen vloeiend en bewegingen voelen heel natuurlijk aan. Wel valt in een kamer met direct zonlicht soms een lichte glinstering of reflectie op.
Ook het ontwerp mag genoemd worden: de televisie is opvallend dun en heeft nauwelijks zichtbare randen. Het geluid is voor dagelijks gebruik prima, maar persoonlijk kies ik voor een aangesloten stereo wanneer ik films kijk of muziek luister.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een Sony Bravia 6 55" (A65) Zwart?