Asus BW-16D1X-U Review
Gekocht voor eigen gebruik. Mooi solide product. Wel groter dan verwacht ondanks dat ik hiervoor gewaarschuwd was. Geflashed om UHD te kunnen lezen, was een avondje uitzoekwerk maar werkt nu prima.
Pluspunten
UHD Onderstuening na flashen met firmware Geen slim versie pootjes op de spindel die kunnen afbreken.
Minpunten
Dikke jongen Felle blauwe led
Aangeschaft omdat ik steeds meer Blu-ray schijfjes 2e hands koop van concerten die niet streambaar zijn. Deze wil ik op mijn eigen Jellyfin server zetten voor persoonlijk gebruik.
De externe DVD lezer die ik gebruikte voor dvds is van de slim variant en hiervan broken steeds meer pootjes af die de schijf gefixeerd moeten houden op de spindel. Aangezien dit een full size 5,25 drive is gebruikt dit een andere constructie waardoor er minder stuk kan gaan. Schijfjes komen er zonder krassen uit.
Puntje minder omdat de firmware geflashed moet worden om UHD te lezen. En omdat het echt een heel dikke jongen is.
Beoordeel deze review: