JBL Quantum 120 Zwart Review
Mooie headset voor een prima prijs met een goed geluid.
Pluspunten
Fijne pasvorm Goed geluid mooi design
Minpunten
Geluid zou iets harder mogen
Deze headset mogen testen. Bij ontvangst valt meteen op dat de headset in een mooie doos zit. Bij het uitpakken zie je dat de headset netjes in een stoffen beschermhoes in de doos zit.
De headset heeft een mooie zwarte glanzende kleur met een paarse kabel. De oorschelpen voelen zacht aan en zijn ook lekker dik. De headset is verstelbaar en past daardoor goed bij kleine kinderen maar zit ook erg comfortabel bij grote mensen. Door de dikke oorkussens valt hij lekker over de oren en voelt erg zacht aan. Hierdoor dekt hij de oren ook goed af waardoor je omgevingsgeluid bijna niet meer hoort.
Het aansluiten van de headset gaat via een 3.5mm jack. Hierdoor kun je hem helaas niet meer op alle devices aansluiten(denk aan nieuwe iphone). Maar gelukkig wel op de pc, tablet of ps5 controller. Het geluid van de headset is erg goed. Een mooi vol geluid met een diepe bass. Af en toe had ik wel het idee dat het geluid nog wel wat harder kon terwijl het volume op het apparaat op zijn hardst stond en het draaiwieltje op de headset stond ook vol open.
De microfoon zit er los bij en kun je aansluiten op de headset. Deze geeft een goed geluid. Tijdens het gamen kon iedereen mij goed verstaan en ook onze kids hebben hem veel gebruikt tijdens het gamen om te kunnen praten met vriendjes. Het voordeel is wel dat als je de microfoon niet nodig bent kun je deze zo weer uit de headset halen en aan de kant leggen. Hierdoor is de headset geschikt om alleen muziek/video's te luisteren en ook geschikt om mee te gamen.
Kortom een prima headset voor deze prijs met fijne pasvorm en goed geluid.
Kortom een prima headset voor deze prijs met fijne pasvorm en goed geluid.
Beoordeel deze review: