LG DSG10TY Review

19 september 2026, laatste update op 19 september 2026, 31 views Rapporteer
Product gekocht 0

De gok gewaagd, ik was altijd tevreden over geluid van mijn televisie, maar dit is toch wel een stuk beter.

Ook vind ik het fijn, dat ik hem ook kan gebruiken om naar te casten.

Pluspunten

• geluidskwaliteit
  • dun
  • draadloze subwoofer
  • google cast

Minpunten

• beugel montage (1 malig)

Ik vind hem met 144 cm breed, wel knap breed, daar had ik dat ik het kocht bij iBood niet op gelet.

De montage ging wat moeizaam, er zitten 2 losse "beugels" bij, die je op de muur moet schroeven/ vast maken, en dan de soundbar erin hangen, dat koste nog aardig wat tijd. Ik had de hoop dat er 1 grote beugel bij zat, dan was de montage makkelijk geweest, maar waarschijnlijk de kosten voor lg hoger.

Ik gebruik hem met een LG Oled televisie, en als ik dat dmv optische verbinding doe, gaat hij aan en uit met de tv.

werkt fijn, ik heb hem nog maar paar dagen, maar erg tevreden zover. (paar dagen in gebruik)

LG wow werkt helaas niet met mijn oudere LG tv, maar optisch klinkt het erg mooi.

Het casten van bijvoorbeeld podcasts of npo luister gaat ook prima.

Ook kun je hem nog uitbreiden met 2 achter luidsprekers, mogelijk doe ik dat nog voor de toekomst..... die zijn dan ook draadloos, alleen onderling speaker kabel geloof ik. (uitvoering: LG SPT8-S)

ook is de LG thing een fijne app, ik had alleen verwacht ook wat via HDMI te zien, maar ik vermoed dat dat alleen in de app zit.

zoals eerder vermeld, gebruik ik het in combi met LG Oled tv, en bij optisch, zet ik ook lg connect oid aan, en dan staat er niet OPT op de soundbar, maar LGOPT, wel grappig.
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een LG DSG10TY?