LG QNED86 (2026) 55" Zwart Review
Erg goede tv met uitstekende beeldkwaliteit
Pluspunten
Incredible picture quality
Minpunten
Remote loses connection laggy
Ik ben erg tevreden met deze LG QNED86. De beeldkwaliteit is echt indrukwekkend, vooral dankzij de Mini LED-technologie. Het beeld is helder, kleuren zijn mooi en het contrast is erg goed. Vooral bij films en series met HDR valt het verschil op.
Ik heb ook ervaring met OLED-tv’s en vind dat deze tv qua beeldkwaliteit verrassend dicht in de buurt komt. Het grote voordeel is dat het scherm een stuk helderder kan worden, wat vooral overdag erg prettig is.
Ook voor gamen is de tv uitstekend. De hoge verversingssnelheid en HDMI 2.1 zorgen voor een soepel beeld en snelle reacties. De interface van webOS werkt daarnaast prettig en is makkelijk in gebruik.
Al met al een erg goede allround tv met een premium uitstraling en uitstekende beeldkwaliteit. Zeker een aanrader als je een hoogwaardige tv zoekt zonder direct voor OLED te kiezen.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een LG QNED86 (2026) 55" Zwart?