Reolink Battery Video Doorbell (2nd Gen) + Chime Review
geweldige deurbel! snel en eenvoudig geinstalleerd en gemonteerd
Pluspunten
makkelijk geinstalleerd scherp beeld werkend op batterij
Minpunten
tot nu toe geen kunnen vinden
toegevoegd aan mijn camerabeveiligingssysteem.
de deurbel installeren gaat super snel dankzij de eenvoudige stappen. die op de app worden weergegeven. Het is een kwestie van de QR code scannen die op de achterkant van de deurbel zit, verbinden met je wifi netwerk en hij werkt!
je hebt iedereen van top tot teen scherp in beeld zowel overdag als snachts bij weinig tot geen licht. Ook zit er schuine ophangplaatje bij zodat je daardoor nog beter kan zien wie er voor de deur staat.
dankzij de bijgeleverde chime die overal in huis maar in het stopcontact hoeft te steken en volume aan kan passen hoor ik hem overal in huis!
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een Reolink Battery Video Doorbell (2nd Gen) + Chime?