LG Mini RGB evo MRGB87 55" Zwart Review
Erg tevreden over de beeldkwaliteit. Het beeld is scherp, helder en de kleuren komen mooi tot hun recht. Vooral films en series zien er erg goed uit. Het geluid vind ik helaas een stuk minder; de ingebouwde speakers klinken vrij vlak en missen wat kracht en bas. Met een soundbar is dit gelukkig makkelijk op te lossen. Verder een mooie tv die prettig werkt en een goede indruk maakt.
Pluspunten
Erg mooi en scherp beeld Mooie kleuren en goed contrast
Minpunten
Ingebouwde speakers vallen tegen Reflecties zijn soms zichtbaar bij veel licht
Ik ben over het algemeen erg tevreden met deze LG televisie. De beeldkwaliteit is voor mij het grootste pluspunt. Het beeld is mooi scherp en helder en de kleuren zien er levendig uit zonder overdreven te worden. Ook het contrast is goed, waardoor films, series en games er erg mooi uitzien. Het ontwerp van de televisie is strak en modern en de bediening werkt prettig en eenvoudig.
Het grootste minpunt vind ik het geluid. Voor normaal televisie kijken is het voldoende, maar bij films en muziek klinkt het wat vlak en mis ik vooral bas en volheid. Ik zou daarom zeker een soundbar aanraden als je goed geluid belangrijk vindt. Afgezien daarvan heb ik weinig te klagen en vind ik het een erg goede televisie met een uitstekende beeldkwaliteit.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een LG Mini RGB evo MRGB87 55" Zwart?