MadCatz R.A.T. 8+ Zwart Review
Review na ±7 jaar gebruik. Deze muis is alles wat ik er van wil. Ziet er uniek en cool uit, geen problemen met onderdelen. Heeft geheugen, dus je kan profielen op de muis opslaan. Dit is erg handig voor productiviteit want de computers op mijn werk zijn volledig afgesloten. Hij heeft een boel RGB die er mooi uit ziet en ook gewoon prima uit kan als je wil. De inbus sleutel om hem af te stellen kan in de muis opgeslagen worden en is dus altijd bij de hand.
Pluspunten
Stevige constructie Gewicht aan te passen Enorme vrijheid in pasmaat Extra knoppen
Minpunten
Kleine PTFE voetjes Madcatz Support niet behulpzaam
Ik heb deze muis dus al lang in gebruik. Na deze 7 jaar is de slijtage beperkt tot het volgende:
Ik wil wel ook nog melden dat ik met een andere muis van madcatz (R.A.T. air ) wel problemen heb gehad. Bij de garantie aanvraag werd ik toen totaal niet geholpen. Ik kon een aanvraag doen, kreeg een paar vragen om te kijken of ik mijn muis wel goed had aangesloten (alsof dat uit maakt met een kapot scroll wiel), en werd toen volledig genegeerd, ook bij opvolgende mails. Dat heb ik een jaar volgehouden (met elke maand een mail) en toch nooit iets gekregen.
- Het profiel op de rubberen grip is nagenoeg weg
- De PTFE voetjes zijn ondertussen afgesleten
- Het verticale Scroll wiel werkt nog prima maar voelt niet helemaal meer als nieuw (beetje kraken)
Beoordeel deze review: