LG OLED evo G6 77" (G67, geen standaard) Zwart Review

6 september 2026, laatste update op 6 september 2026, 52 views Rapporteer
Product geleend 0

Na enkele maanden gebruik durf ik de conclusie wel aan: dit is een van de meest complete televisies die je op dit moment kunt kopen.

Pluspunten

• Flat mount tegen de muur
  • Gebrek aan reflectie
  • Beugel bijgeleverd

Minpunten

• Standaard speakers

Toen de bezorger met de doos aankwam, dacht ik "jeetje waar beginnen we aan". Even uitgemeten op de grond was ik bijna precies even lang als de doos. Zodra we (wel echt een 2-person-job) de TV aan de muur gemonteerd hadden, ging het gevoel van "jeetje" echter snel om in zeer tevreden gevoel. Wat een beeldkwaliteit en helderheid behaald dit paneel. Mijn bank staat zo'n 4 meter van de tv af, en dit is echt een hele fijne ervaring. De TV hangt door de meegeleverde beugel ook heel strak tegen de muur wat er samen met de dunne randen voor zorgt dat het echt een toevoeging aan je woonkamer wordt.

Hiervoor had ik al een OLED. Een van de meeste verbeteringen merk ik echt in de piek helderheid bij HDR content en het gebrek aan reflecties. Waar ik met de voorganger nauwelijks TV kon kijken met zonlicht erop, heb ik met dit exemplaar bijna geen idee meer of het gordijn nou open of dicht zit.

De aansluitingen zijn met 4 HDMI 2.1 poorten ruim toereikend voor mijn doeleind.

Het enige kanttekening vind ik het geluid van de ingebouwde speakers. Deze doen een prima poging, maar je blijft horen dat het een interne speaker blijft. En heel eerlijk, als je in de markt bent voor een 77G6, heb je vaak toch al een losse audio setup?
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een LG OLED evo G6 77" (G67, geen standaard) Zwart?