Sandisk Ultra USB 3.0 Flash Drive 16GB Zwart Review
Leessnelheid van 125MB/s is prima, maar schrijven is met effectief 8MB/s erg traag.
Het duurt 11 minuten om er 5,5GB muziek (700 mp3's) op te zetten.
De bijgeleverde software* wordt niet meer ondersteund, er is wel een nieuwe app beschikbaar.
Vooraf wel even formatteren naar exFAT, dan kan je er ook bestanden groter dan 4GB op kwijt.
Pluspunten
stevig software* voor versleutelen 5 jaar garantie
Minpunten
schrijfsnelheid laag duur
De stick is effectief 14,5GB en komt geformatteerd als FAT32. De behuizing is van plastic, maar voelt degelijk aan, de schuivende vergrendeling werkt naar behoren. Het gat om hem aan een sleutelhanger vast te maken ziet er ook stevig uit. Sandisk heeft natuurlijk een goede reputatie, en de garantie is 5 jaar.
De prijs van €20 vind ik erg hoog, want je kunt ze al kopen voor de helft van die prijs.
Tenzij je per se de encryptie software er bij wil hebben, maar daar heb ik verder geen ervaring mee. Die software wordt niet meer ondersteund, maar is vervangen door een nieuwe app die zo te zien ook nog backups en passwords omvat.
/m/1427178/1X2TGhiu4omIPMRRfTYk7wdTfWgolucvg2dWGopJDeS17tGT3n.png?f=620xauto)
de schrijfsnelheid valt in de praktijk een stuk lager uit (8,3MB/s)
/m/1427178/1X2TGhiu4omIPMRRfTYk7wdTfWgolucvg2dWGopJDeS17tGT3n.png?f=620xauto)
de schrijfsnelheid valt in de praktijk een stuk lager uit (8,3MB/s)
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een Sandisk Ultra USB 3.0 Flash Drive 16GB Zwart?
:strip_icc():strip_exif()/u/1427178/crop626a923e6b621_cropped.jpg?f=community)