HP OmniBook 3 16-bz0039nbx (Azerty toetsenbord) Review
Zeer lichte, snelle laptop met super batterij en top scherm ideaal voor dagelijks gebruik en net dat beetje meer met toch een minpuntje ook.
Pluspunten
Batterij Scherm CPU Gewicht
Minpunten
8GB ram Geen lader of kabel meegeleverd
Deze laptop een week in gebruik en kan zeggen dat ik erg tevreden ben. Het perfecte bestaat nooit zeggen ze.
Om eens anders te werken eerst de conclusie.
Gebruik deze voor dag dagelijkse zaken, meetings en foto’s te bekijken en later bewerken.
Oordeel alles gaat zeer vlotjes met een prachtig beeldscherm en top batterij duur.
Batterij is echt heel erg goed hier doe je makkelijk een dag mee. Het grote minpunt zeg maar, er zit geen kabel of lader bij. Voor dit bedrag zou je dit toch wel mogen verwachten.
Beeldscherm is echt wow wat een beeld naast de oled tv gezet en dit is bijna gelijkwaardig. Kleuren en beeld zijn vloeiend en erg mooi.
De processor doet goed zijn werk, zijn er betere ja natuurlijk maar voor de zaken die ik ermee doe heel snel en hij blijft ook wel stil, geen te luidruchtige fan. Heel mooi.
Gewicht is super licht 1,66kg leuk voor mee te nemen. Bouwkwaliteit is goed.
Minpunt om af te sluiten; RAM 8GB, voor deze prijsklasse mocht dit echt wel 16GB zijn.
Soms werkt het gewoon allemaal net wat fijner en beter met dat tikkeltje meer zeker naar foto’s bewerken en iets meer eisende toepassingen. Beetje jammer maar oké. Voor mezelf niet meteen erg.
Alles meegenomen geef ik een 4,5/5 omdat deze perfect voldoet aan mijn eigen noden.
Om eens anders te werken eerst de conclusie.
Gewicht is super licht 1,66kg leuk voor mee te nemen. Bouwkwaliteit is goed.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een HP OmniBook 3 16-bz0039nbx (Azerty toetsenbord)?
/u/559931/crop569cae07ab024.png?f=community)