ASUS TUF Gaming VG249Q5A Zwart Review
Dit is echt een topmonitor voor een mooie prijs! Met 200 Hz en Full HD krijg je veel waar voor je geld. Het beeld is scherp, de monitor voelt lekker snel aan en is ideaal voor zowel dagelijks gebruik als gamen. Voor deze prijs krijg je echt meer dan je zou verwachten. Zeker een aanrader!
Pluspunten
200HZ Snel Goed voor gamen AI functies erin Waard voor je geld
Minpunten
Op dit moment niks
Ik heb deze monitor in de aanbieding gekocht voor €99, en voor die prijs krijg je echt veel waar voor je geld!
De monitor voelt lekker snel aan en heeft een verversingssnelheid van maar liefst 200 Hz. Daarnaast beschikt hij over ingebouwde AI-functies, waardoor het beeld er extra goed en levendig uitziet.
Zelf gebruik ik de monitor voornamelijk voor werk, maar af en toe gamen gaat er ook prima op. Een groot pluspunt vind ik de aansluitingen: je krijgt 2 HDMI-poorten en 1 DisplayPort. Zelf heb ik mijn laptop aangesloten op de ene HDMI-poort en mijn PlayStation op de andere. Hierdoor hoef ik niet iedere keer kabels te verwisselen wanneer ik van apparaat wil wisselen.
Voor mensen die niet te veel willen betalen, maar wel een snelle monitor met 200 Hz en extra AI-functies zoeken, vind ik dit zeker een goede aankoop. Vooral voor de €99 die ik ervoor heb betaald, ben ik erg tevreden.
Enige aandachtspunt: de monitor heeft energielabel E. Iets om rekening mee te houden als energieverbruik voor jou belangrijk is.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een ASUS TUF Gaming VG249Q5A Zwart?