Bowers & Wilkins Px8 S2 Zwart Review

23 augustus 2026, laatste update op 23 augustus 2026, 47 views Rapporteer

Fantastische koptelefoon

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Comfort
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

• Anc kan niet meekomen met de concurrentie

Vanaf het moment dat is deze koptelefoon opzette was ik verkocht, mijn huidige koptelefoon (px7 s2 ) wat zeker geen slecht klinkende koptelefoon is . Viel in het niets bij het gekuid van deze px8 s2. Daarnaast ademt alles aan deze koptelefoon premium. Plastic? Wat is dat zal bowers and willikens bij het ontwerpen gedacht hebben. Het zachte leer,wat zo'n beetje over de hele koptelefoon te vinden is geeft de koptelefoon een zeer chique uitstraling en maakt deze heel comfortabel . Moeiteloos draag ik de koptelefoon bijna de hele dag onafgebroken.

Mijn muziek smaak is zeer breed, maar bij elk liedje wat ik voor het eerst hoor met deze koptelefoon krijg ik weer kippenvel en lijkt het alsof de artiest naast me staat. De diepe bass , die uitstekend weergegeven word zonder de overige tonen weg te drukken is hetgeen wat ik zo waardeer bij b en w. En iedere keer ontdek ik weer nieuwe elementen in mijn favoriete muziek die mij eerder nooit opgevallen waren. De focus ligt wel meer op instrumenten dan op vocalen maar persoonlijk hou ik hier wel van.

Het volume van de koptelefoon is meer dan voldoende en oolk op hoog volume houdt de koptelefoon zichzelf staande en vervormd de muziek niet buitensporig. Deze koptelefoon koop je overduidelijk voor het geweldige geluid en de noise cancelling is bijzaak (wat overigens ook in lijn is met de filosofie van b en w , de anc mag je muziek niet vervormen volgens hun.) Maar de nc houd zich best aardig staande in de trein (je hoort nog wel dat je in de trein zit maar het is niet storend. Op kantoor (waar het over het algemeen weliswaar rustig is) heeft een collega mij al een paar keer aan moeten tikken omdat ik ze niet hoorde dus daar werkt het fantastisch. Kan het zich meten met sony en bose ? Nee , is het voldoende? Ja

De batterijduur had van mij irts langer gemogen en is het enige punt waarop deze koptelefoon zichzelf niet onderscheid van zijn concurrenten. 30 uur halen alle grote merken inmiddels. En is ook wat deze koptelefoon en zijn voorganger halen. Hij is vaker leeg dan mij lief is , maar de snel laad optie lost dat probleem gelukkig vrij snel op. Sennheiser is overigens de enige die het voor elkaar krijgt om hun koptelefoon 60 uur mee te laten gaan . De rest zit al jaren op die 30 dus veel is b en w ook niet kwalijk te nemen. Kortom ik ben verknocht aan deze koptelefoon en wil nooit meer anders.
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een Bowers & Wilkins Px8 S2 Zwart?