Sharkoon S25 Silent Review
Bij het inbouwen van de PC geen scherpe randen tegen gekomen. Inbouwen gaat makkelijk en er zijn voldoende plekken om kabels netjes weg te werken. Frontpanel bovenop kan wat lastiger zijn als de kast onder je bureau staat. Verder gewoon goede kwaliteit voor een nette prijs. De twee PWM koelers zijn mooi mee genomen.
Pluspunten
Degelijk gebouwd 5,25 inch uitbreiding extern Dempende matten Stoffilters 2x 120mm ventilator meegeleverd
Minpunten
Weinig accessoires en schroeven Plastic frontpaneel wat goedkoop
De belangrijkste vraag is, waarom koopt ogenschijnlijk niemand deze kast?
Voor een systeem welke je zuiver met lucht koelt is er eigenlijk niets op aan te merken. Daarnaast zit het zeer degelijk in elkaar en is het inbouwen en kabel management gewoon goed.
Door de matten is het systeem zeker een stuk stiller, maar niet zo dat je helemaal niets meer hoord.
Naar mijn mening zou je er altijd één extra ventilator bij moeten kopen om genoeg verse lucht aan te voeren.
In mijn geval met een Ryzen 5800X is er niet veel aan te doen behalve waterkoeling om hem onder de 90 graden te houden bij 100% belasting. Maar dat is niet bijzonder reëel tenzij je de hele dag aan het media omzetten bent of compileren.
De pluspunten zijn duidelijk, goede intake aan de voorkant, voldoende mogelijkheden om de warme lucht eruit te laten aan de achterzijde.
Geen scherpe randen, genoeg ruimte om ook de altijd lastige CPU power aan te sluiten.
Voor opslag nette ruimtes, eventueel plek voor hdds en een brander als je die nog hebt (ik wel).
Conclusie, een nette kast voor niet te veel waar je een voor deze tijd betaalbare computer prima in kwijt kan.
Beoordeel deze review: