Samsung Galaxy A57 5G, 8GB ram, 256GB opslag Grijs Review
Teleurstellend
Pluspunten
Compact en licht Bouw voelt premium aan
Minpunten
Teleurstellend hoge prijs voor midrange buget telefoon Veel storende geforceerde AI features Setup dringt Samsung account vervelend aan
Op papier heeft deze telefoon prima specificaties voor het middensegment en de bouw voelt premium aan. Helaas vind ik de prijs te hoog; voor €100 tot €150 minder zou hij een stuk gepaster zijn.
Daarnaast is de hoeveelheid reclame en het aandringen op Samsung-diensten storend, vooral tijdens de installatie waarbij een Samsung-account bijna verplicht aanvoelt. Ook heb ik problemen ervaren met de wifi-connectiviteit. Al met al een prima toestel, maar voor deze prijs verwacht ik een betere en minder opdringerige ervaring, of een goedkoper prijskaartje.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een Samsung Galaxy A57 5G, 8GB ram, 256GB opslag Grijs?