Thermalright Phantom Spirit 120 SE Review
Product koelt prima en voelt solide. Werkt met vele CPUs en komt met koelpasta in de doos. Wel oppassen met werkgeheugen hoogte!
Pluspunten
Komt robuust over Compatibel met een hele rits cpus
Minpunten
Heel onduidelijk of je problemen krijgt met RAM hoogte Instructies in verpakking is vrij laks
Even een disclaimer, dit is de eerste koeler waar ik ooit mee gewerkt heb. Dat gezegd, deze koeler voelt stevig, paste nog net in mijn kast kwa hoogte en is online getest voor goede koeling. Voor zover ik begrijp is het zo goed als hetzelfde als de "assassin". Als je twijfelt zou ik gewoon de goedkoopste van de twee nemen. Hij doet het prima in combinatie met een 9800X3D. Ik zou hem een perfecte score geven als het niet was dat ik de installatie instructies nogal ondermaats vond. Persoonlijk heb ik een YouTube video op moeten zoeken voor hoe je de haakjes voor montage van de ventilatoren moet gebruiken, want dat was totaal onduidelijk.
Daarnaast was het ook nog dat je echt voorzichtig moet zijn met de hoogte van je werkgeheugen, ik had al sticks zonder RGB van 35mm maar dat raakte nog steeds de module in het tweede werkgeheugen slot. Ik zou alleen werkgeheugen lager dan 33mm combineren voor een goede maat. Alhoewel je vanwege de clips wel de ventilator een beetje naar boven kan schuiven. Uiteindelijk kreeg ik het wel gemonteerd maar blaast de buitenste ventilator een beetje langs de vinnen.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een Thermalright Phantom Spirit 120 SE?