HP Smart Tank 7605 All-in-One Review
Snelle en gemakkelijke installatie. De prints zijn erg mooi en de printer zelf is vrij stil. Ook het bijvulsysteem werkt gemakkelijk en knoeivrij.
Pluspunten
Gemakkelijk in gebruik Goede kwaliteit prints Stille werking
Minpunten
Groot apparaat, maar toch compact
De opstart van de HP SmartTank 7605 was gemakkelijk: snelle levering, simpele installatie en de eerste printjes rolden er vlot en netjes uit. De kwaliteit van de prints is heel goed en de inkttanks waren gemakkelijk en knoeivrij te vullen.
De printer maakt weinig geluid en de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is alleen nog niet gelukt om de scanfunctie werkend te krijgen in verband met het mailadres van waaruit verzonden wordt. Dit kreeg ik niet zonder hulp gedaan, daar moet ik toch nog even wat tips voor zoeken.
Het is best een groot apparaat, maar toch is het ook wel compact gebouwd. Extra pluspunten voor de bovenlader!
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een HP Smart Tank 7605 All-in-One?