LG UltraGear evo 39GX950B Zwart Review
Een waardige 3840x1600 Nano-Ips upgrade (oude monitor) eindelijk!!
Pluspunten
5K/2K resolutie is TOP!! 4e generatie Tandem OLED Normale Curve eindelijk, geen overdreven 800 meer!! 39" is echt de sweetspot voor Ultrawide, niet te klein en niet te groot
Minpunten
Prijs (hoewel concurrentie eraan komt) Mijn 4090 moet nu echt zijn werk doen op 5K :D Menu knop positie kon beter
Begin Juli eindelijk! deze monitor kunnen kopen na lang wachten voor een waardige upgrade van mijn vorige Ultrawide LG 38" 3840x1600 Nano-Ips. Eindelijk geen 1440p meer en overdreven 800Curve dacht ik meteen toen ik de spec's zag op de 'Ces 2026' wat zo erg lang blijfde duren bij de nieuwste Oled Ultrawide's. Ofwel was het 1440p, ofwel was het weer een erg overdreven 800Curve, en nu is het spot on! (voor mij altans) Ik heb al veel stilgestaan bij het 5K beeldkwaliteit zeker komende van mijn oude Ultrawide Nano-Ips.
Mijn 4090 heeft tot nu toe geen probleem om deze 5K resolutie te draaien (op highest settings) hoewel ik nu wel meer DLSS moet aan zetten. (meestal op Quality) Bij mijn vorige 3840x1600 resolutie kon de 4090 gemakkelijker zonder DLSS games op de hoogste instelling aan.
Ik ben nog steeds HEEL tevreden van deze aankoop.
Ik ben nog steeds HEEL tevreden van deze aankoop.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een LG UltraGear evo 39GX950B Zwart?