Canon EOS R50 + RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM Kit Zwart Review
Goede en kleine kamera voor een goede prijs. Ik heb tot nu toe geen slechte ervaringen gehad met dit apparaat
Pluspunten
Klein en licht Touchscreen Fijne kitlens (18-45mm) Veel opties Simpel Electronische zoeker dus je ziet meteen wat her eind resultaat word
Minpunten
Nieuwe mount dus duurdere lenzen Batterij gaat sneller leeg door electronische zoeker
Ik heb deze kamera gekocht na maar 4 maanden foto experience. Hiervoor had ik een 600D dus het was een groote verandering qua gewicht en grote. Het is een hele goede instap kamera voor de prijs en gebruiker vriendelijkheid. Er zijn vele opties in de menu's maar je hoeft niks te veranderen. Ook is de touchscreen heel fijn om te hebben voor als je wat snelle opties wil veranderen of als je wilt inzoomen op je net geschoten foto. Het is ook makkelijk mee te nemen door de groote van de kamera zelf, wat ook fijn is is dat de kitlens nog verder kan inklappen. En voor de mensen die betwijfelen om dit ding te kopen door de RF mount, je kan ook gewoon zoals ik een EF-RF adapter kopen.
In het kort, goede kamera, ik raad hem zeker aan.
In het kort, goede kamera, ik raad hem zeker aan.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een Canon EOS R50 + RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM Kit Zwart?
/u/2257022/crop68bab2499143d_cropped.png?f=community)