Krups Evidence Plus EA894T Titanium Review
In het begin lijkt dit een erg goede en betaalbare keuze te zijn. Dan komen de issues.
Pluspunten
Koffie is redelijk goed Makkelijk melkproducten te maken
Minpunten
Duurzaamheid Kwaliteit Geen uitneembare zetgroep Schoonmaaktabletten lossen niet op (KRUPS original) Schoonmaken koffiekoekjes lekbakje niet eenvoudig Ontwerp is wel over nagedacht maar helaas te kort Onvoorspelbaar spoel/ reinigingsgedrag kan koffiebereiding vervuilen
Ik heb een haat/liefde verhouding met dit apparaat. Vanaf begin een kalkfilter in het reservoir gebruikt en volgens schema gereinigd. Dus kalk zou geen issue moeten zijn. Na een jaar of twee beginnen de problemen. Het apparaat gaat aansuitend aan een koffie bereiding een schoonmaakcyclus in het zelfde kopje spoelen. Voor reparatie opgestuurd. Niks gevonden. Het gedrag is weer helzelfde en dus nogmaals opgestuurd. Dit maal worden er hele schoonmaak tabletten in de machine gevonden. Deze tabletten zijn niet opgelost en blijven achter in de machine. Dit probleem opgelost door voortaan het schoonmaak product tot poeder te vermalen in de vijzel. Maar dat lost het spontaan schoonmaken van de machine niet op. Willekeurig en vooral frequent krijg je een extra schoonmaakprogramma voorgeschoteld. Die , als je niet snel genoeg bent, wordt vermengd met je kopje koffie. Ik had er al emotioneel afscheid van genomen maar vandaag (4 jaar) was het hele aanrecht nat na een reiniging. Hier gaat de firma Krups nooit meer een kopje koffie verzorgen. Wat een enorm slecht apparaat. Zelfs gratis wil ik deze rommel van Krups nooit weer in huis. En het zelf niet kunnen reinigen van de zetgroep (zonder bitset) is ook een concept waar ik geen fan van ben.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een Krups Evidence Plus EA894T Titanium?