Ik heb eigenlijk al een klein 1 1/2 dit moederbord en ik ben er niet echt heel over te spreken. Voor een budget bord is het wel te doen. Mijn moederbord heeft helaas de geest gegeven.
Het moederbord is niet stabiel te krijgen met jetram geheugen. Ik heb er 1GB in zitten. Als het boven de 512mb geheugen word aangesproken word het bord heel erg onstabiel. Je hebt vaak last van windows fouten en BSOD. Dus ik ben me geheugen eens gaan testen met dit als resultaat:
Bank 1 en bank 2 = Dual channel. Bord is niet stabiel en reboot steeds.Ook als je 1 geheugen reepje in bank 1 doet is windows niet op te starten omdat hij steeds weer reboot.
Bank 3 en 4 werken ook niet lekker want met memtest86 geeft hij meer als 60 fouten. Nou heb ik deze modules appart getest in bank 3 en er waren geen fouten meer. Dus voor stabiel geef ik het bord zwaar onvoldoende.
Het lay-out is niet slecht, aangezien je agp en pci-e 16x op 1 bord hebt. Het jammere is dat het moederbord maar 1 SataII poort heeft dat werkt via een aparte chip. Een voordeel van deze sataII controller is dat je hem in het bios ook in IDE modus kan zetten waardoor je je schijf kan benaderen zonder eerst de sata drivers te installeren. Het voordeel van dit bord is dat je ook met AM2...