JBL Live 680NC Zwart Review

2 juli 2026, laatste update op 2 juli 2026, 20 views Rapporteer

fijne en mooie koptelefoon. Goede pasvorm.

Pluspunten

• Pasvorm
  • Geluid
  • Kleur

Minpunten

• Geen

Als eerste moet ik erbij zeggen dat het dit mijn eerste ervaring is met een koptelefoon met noice cancelling. En dat is even wennen. Vooral als de telefoon wel aanstaat, maar nog geen geluid maakt. Ook dan wordt de ruis van buitenaf onderdrukt, maar dat leidt wel tot een vreemd ander ‘geluid’ Geluid is eigenlijk niet het goede woord, maar het (voor mij) vreemd wat er dan gebeurt.

Pasvorm: De koptelefoon zit prettig om mijn hoofd. Niet te strak (heb ik ook wel eens gehad met een JBL), gewoon met de juiste tegendruk. De kussens voelen prettig aan. Het enige wat ik niet weet is of met warm extreem warm weer dit nog steeds zo is.

Connectie: Het verbinden met mijn iphone gaat lekker snel, zoals ik ook gewend ben met de airpods.

Bediening: De knoppen op de koptelefoon zijn prima bedienbaar. Ook als deze ‘op je hoofd zit’. Met tappen op de buitenkant kun je ook de muziek ‘regelen’, pauze, volgend nummer. Waarschijnlijk nog wel meer, maar daar ben ik nog niet achter. Ook het switchen van noice cancelling naar ‘gewoon’ is met 1 druk op de koptelefoon.

Prijs/kwaliteit: Koptelefoons zijn er in prijzen van ruim onder de €100 tot meer dan €500. Ik heb nog nooit een koptelefoon opgehad van meer dan €200, en die zal ik ook nooit aanschaffen, maar met deze prijs/kwaliteit verhouding ben ik meer dan tevreden.

Beoordeel deze review:

Heb jij ook een JBL Live 680NC Zwart?