JBL Live 680NC Zwart Review

26 juni 2026, laatste update op 26 juni 2026, 22 views Rapporteer
Product gekocht 0

Ik ben een man van 1.78 van gemiddelde bouw. Toen ik de koptelefoon op zette, voelde ik direct dat de kussens van de koptelefoon niet heel mijn oor bedekken. Dit voelde best raar in het begin.

Pluspunten

• muziek kwaliteit
  • degelijke kwaliteit

Minpunten

• pasvorm
  • blijft slecht zitten tijdens sporten

3 van 5 sterren (Voldoende)
Ik ben groot fan van JBL producten in het algemeen. Geluidskwaliteit is altijd tip top en ook de branding / kwaliteit voelt altijd hoogwaardig aan.

Wat opvalt bij het unboxen is dat er geen oplaadkabel (usb-c) bij de koptelefoon zit. Wél heb je een aux-usb-c kabel erbij om de koptelefoon met andere media te connecten.

Het instellen van de koptelefoon was heel eenvoudig. Hij was al voor 50% geladen en bij aanzetten stond hij direct in de bluetooth stand. Daarna via mijn telefoon met de koptelefoon verbonden en kon ik direct luisteren naar mijn muziek. Ik had tevens de JBL app en daar kon ik direct de koptelefoon zien staan.

Ook bij dit model is de kwaliteit top. De koptelefoon aan je recht oor is een touch knop waar je muziek mee kunt pauzeren en spelen. Waar ik wel achter kwam was is dat bij het afstellen van je koptelefoon, je dan makkelijk de knop raakt en dus je muziek pauzeert onbedoeld.

Ook heb ik moeten zoeken of de koptelefoon water proof is en hoe goed. Dit omdat ik graag hardloop met muziek, ook in de regen. Dit kon ik zeer slecht vinden. Niet op de doos en de meegeleverde boekjes, althans ik zag het niet 123. (Uiteindelijk vermoed ik het “paraplu” symbooltje onder aan de doos.

Verder vind ik het enige minpunt dat als je gaat fitnessen en je ligt op het bankje, dat de koptelefoon afzakt. Als je dan de koptelefoon strakker afstelt, trekt hij je oren een beetje omhoog.
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een JBL Live 680NC Zwart?