Bose Ultra Open Earbuds Zwart Review

18 juni 2026, laatste update op 18 juni 2026, 59 views Rapporteer

Prettige oortjes terwijl je nog alles om je heen blijft horen en de wind door je oren voelt waaien.

Pluspunten

• Geluid
  • Geen objecten in je oren
  • Omgevingsgeluid

Minpunten

• Accuduur(?)

Ik wandel en fiets graag en wilde dan ook geen gewone oortjes, want die heb ik hele dag al in tijdens werk (wfmx5).

Van die dingen, die ik hele tijd in mijn hoofd heb zitten, krijg ik last.

Deze dingen van Bose zijn echt heel prettig. Geen proppies in je oren die irriteren en echt goed geluid leveren! Niet zoals in-ear oortjes, maar beter dan ik had verwacht en ik was best sceptisch...

Op de fiets heb ik alleen muziek, podcast is niet echt ideaal in mijn situatie. (omgevingsgeluid, verkeer opletten)

Bij drukke toestanden (supermarkt, druk verkeer, enz.) hoor je veel om je heen gebeuren, of je moet je geluid gewoon harder zetten. Ook bij harde tegenwind.

In andere reviews heb ik gelezen dat de accuduur nogal tegenvalt, heb ik nog geen last van gehad, alleen 1 keer dat het hele spulletje helemaal zonder stroom zat.

Ik begreep van mensen dat ik niet heel goed te verstaan was met telefoneren. Ik klonk zacht, weet niet of dat aan een instelling lag of aan de omgeving ofzoiets. Ik vind het prima, want ik heb toch een hekel aan bellen.
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een Bose Ultra Open Earbuds Zwart?