Apple AirPods Pro 3 Wit Review
Zeker een upgrade van de AirPods 2, afgezien van de batterijduur en dat je even moet wennen aan de nieuwe pasvorm/looks. Geen equalizer nodig (ik luister voornamelijk naar elektronische muziek).
Pluspunten
Betere afdichting Minder oorirritatie (even wennen) Meerdere eartips Equalizer prima afgesteld (veranderen niet nodig)
Minpunten
Slechtere batterijduur dan AirPods 2 Minder subtiel qua looks
Ik kom van de AirPods 2 waarvan ineens een oortje niet meer oplaadde en ik noodgedwongen nieuwe nodig had. Was op zich tevreden met de oude AirPods en had me dus ook totaal niet verdiept in deze nieuwe AirPods 3. Toen ik de reviews las was ik best wel verbaasd over de negativiteit. Kijk ik snap dat als je hifi liefhebber bent je snel ontevreden bent over oordopjes; lekker in je fauteuil gaan luisteren naar je speakers van €10.000.
Ik gebruik de AirPods 3 nu zo’n 2 weken uitgebreid en ben zeer tevreden na even wennen aan de nieuwe eartips.
Nu hopen dat deze AirPods het langer volhouden dan 2,5 jaar maar gezien de betere stof en zweet afdichting zal dat hopelijk wel goedkomen.
Beoordeel deze review: