LG Sound Suite H7 Review
Top soundbar, gemakkelijk te installeren met een diepe bass
Pluspunten
Design Hoogwaardig geluid Goede bass Installatie appeltje eitje
Minpunten
Iets te lang voor mijn cinewall Hoge prijs
Mijn filmavonden zijn echt een bioscoopfeestje geworden met de LG H7 soundbar! 😍 De installatie was zo gepiept. dankzij de draadloze verbinding heb ik een super strakke opstelling zonder kabelzooi. Het minimalistische design staat ook prachtig. Wel vind ik de soundbar best lang.
De geluidservaring is top: door de front en upward firing speakers en Dolby Atmos FlexConnect vliegt de 3D-audio echt om je oren. De basprestaties gaan bizar diep, waardoor de actie echt tot leven komt. Één minpuntje: die diepe bas trilt zo hard door dat de buren 's avonds laat wel eens kunnen gaan klagen. 😅 Maar verder: een absolute aanwinst voor je huiskamer!
Beoordeel deze review: