WK 2026: Scoor de beste deals! Stel jouw winnende opstelling samen met behulp van ons advies.

HP OmniBook X Flip 16-as0950nd Review

31 mei 2026, laatste update op 31 mei 2026, 21 views Rapporteer

Een erg mooie laptop. Met als grootste + punt dat het ook een tablet kan zijn. Een prima werkend systeem voor niet al te grote programma's ik heb nog geen traagheid mee gemaakt. Het copiloot systeem is erg fijn en werkt wat mij betreft naar behoren

Pluspunten

• Mooie design
  • Laptop tot tablet functie

Minpunten

• Best zwaar als tablet

Voor het eerst in mijn leven een laptop. Daarom heb ik gekozen voor een die ook als tablet te gebruiken is. Persoonlijk is dit erg fijn voor mij omdat ik natuurlijk wel telefoons gewend ben. Het design vind ik erg mooi en strak. Niet te veel poespas. Het formaat is groot maar daarvoor heb ik ook een beetje gekozen zodat je alles in een opslag kan zien. Daardoor is die als tablet wel aan de zware kant. Maar opzich prima te doen als je lekker op de bank zit. De kleuren van het scherm vind ik mooi. De tablet is makkelijk in gebruik en het Copiloot systeem werkt fijn. Als ik soms dingen niet weet druk ik op een knopje. Daar typ ik in wat ik wil weten en ik word geholpen. De batterij gaat goed lang mee en zo kun je hem makkelijk meenemen. Ik zou het zeker aanraden om deze laptop te kopen als je opzoek bent naar een laptop die tablet functie heeft want hij doet het gewoon goed !
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een HP OmniBook X Flip 16-as0950nd?