€ 204,- bij PhoneMarket.nl
  2. Specificaties In-ear zonder bediening | Gebruikersreviews

Samsung Galaxy Buds4 Pro Zwart Review

26 mei 2026, laatste update op 26 mei 2026, 40 views Rapporteer

Ik gebruik de Buds 4 Pro nu een tijdje met zowel een Pixel 7 als een Samsung S9+. Qua geluid en ANC vind ik ze bijna perfect, maar in het dagelijks gebruik kom ik wel wat kleine storingen tegen. Daardoor zijn ze voor mij net geen 5 sterren, al blijft het totaalplaatje erg sterk.

Pluspunten

• ANC beter dan mijn Bose QC‑koptelefoon
  • Erg goede geluidskwaliteit op zowel Pixel 7 als Samsung S9+
  • QHD‑modus op Samsung klinkt geweldig
  • Ruimtelijk geluid mooi op Samsung
  • Fijne, Apple‑achtige pasvorm

Minpunten

• Af en toe storingen (oortje valt weg, blikkerig geluid, transparency die spontaan aangaat)
  • Lichte hiss/noise floor in stille ruimtes
  • Pasvorm kan na langere tijd irriteren

Ik gebruik de Buds 4 Pro met zowel een Pixel 7 als een Samsung S9+, en qua geluid en ANC zijn ze indrukwekkend goed. De ruisonderdrukking is zelfs zo sterk dat ik het idee heb dat hij beter presteert dan mijn Bose QC‑koptelefoon, wat ik nooit had verwacht van in‑ears.

Op beide telefoons klinkt het geluid helder, vol en prettig gebalanceerd. Op Samsung klinkt de QHD‑modus fantastisch en het ruimtelijke geluid komt daar echt tot leven. Op de Pixel is spatial minder indrukwekkend, maar de algemene geluidskwaliteit blijft verrassend dicht in de buurt. Google’s AI‑audioverwerking lijkt hier echt goed werk te doen.

Qua prijs vind ik ze eerlijk gezegd prima: voor wat je krijgt is het gewoon een sterk pakket. Maar de reden dat ze voor mij net geen “perfect” zijn, zit in de kleine storingen. Af en toe valt een oortje weg, klinkt het geluid ineens blikkerig of schakelt transparency mode spontaan in. Ook hoor je soms een lichte hiss/noise floor in stille ruimtes. Het zijn geen dealbreakers, maar wel dingen die je merkt.

De pasvorm is één van de fijnste die ik heb gehad — licht, compact, Apple‑achtig — maar na langere tijd begint het bij mij toch wat te irriteren. Door ze iets minder strak in te doen valt het te verminderen, maar ideaal is het niet.

Al met al: bijna perfect. Fantastisch geluid, top‑ANC, sterke integratie… maar de kleine storingen en lichte irritatie op lange sessies houden het net onder “uitstekend”.
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een Samsung Galaxy Buds4 Pro Zwart?