LG Sound Suite H7 Review
Om een goede geluids en muziekervaring te hebben mocht ik een complete LG Sound Suite 5 Pro set met 2 surroundspeakers M5 en Subwoofer W7 lenen en testen. Het was écht een geweldige ervaring en ik kon mij nog maar moeilijk losmaken van de TV bij het luisteren naar een concert of het kijken van een goede film. Je zit er dan écht in ! De installatie is ook voor een niet technisch onderlegd persoon redelijk eenvoudig dus dat levert niemand problemen op. Het design is prachtig en de M5 boxen zijn niet te groot dus kun je mooi kwijt in een kleinere woonkamer zonder dat ze een 'sta in de weg' zijn. De soundbar en de subwoofer zijn flink aan de maat en daar heb je wel wat plek voor nodig en dat kan voor sommigen misschien een probleempje zijn als je rond de TV niet veel plek hebt.
Pluspunten
Super geluid Makkelijk te instaleren Design
Minpunten
Prijs
Het design is mooi al vind ik de soundbar wel een behoorlijk gewicht hebben en is die misschien niet ideaal aan een dunne/holle wand te bevestigen. De bedieningsknoppen zijn mooi weggewerkt in de soundbar.
Na jaren gestoei met een bluetooth systeem welke regelmatig de verbinding met de TV kwijtraakt is dit ideaal.
Alleen de prijs doet mij nog even twijfelen over de aanschaf maar qua geluid ben ik verkocht !