LG Sound Suite M7 Review
23 mei 2026, laatste update op 23 mei 2026, 16 views
Rapporteer
Product gekocht
De M7 speakers zijn op papier een logische aanvulling, maar lopen tegen serieuze problemen aan. De koppeling via de app mislukte bij mij meerdere keren. Pas na een reset en firmware-update kreeg ik een stabiele verbinding. Tijdens gebruik valt het signaal regelmatig weg, terwijl de soundbar en subwoofer wel stabiel blijven, wat op een protocolprobleem wijst. Qua geluid zijn ze prima wanneer alles werkt en de positionering van effecten is goed. De LED-verlichting onderop is alleen via de app uit te zetten, wat tijdens films onhandig is.
Pluspunten
- Goede positionering van surround-effecten
- Solide bouwkwaliteit
Minpunten
- Instabiele draadloze verbinding
- LED alleen via app te bedienen
- Software vraagt om verbetering
3 van 5 sterren (Voldoende)
De M7 surround speakers zijn op papier een logische aanvulling op de set, maar in de praktijk zijn er serieuze problemen met de softwareketen. De initiele koppeling via de companion app mislukte bij mij meerdere keren. Pas na een reset van zowel de speakers als de app, en een firmware-update, kreeg ik een stabiele verbinding. Helaas bleef het daar niet bij. Tijdens gebruik valt het signaal regelmatig weg, soms enkele seconden, soms langer. Dit lijkt eerder een protocolprobleem dan een hardwareprobleem, omdat de soundbar en subwoofer wel stabiel blijven. Een netwerkanalyse leverde geen duidelijke oorzaak op aan mijn kant. Qua geluid zijn de speakers prima wanneer alles werkt. De positionering van surround-effecten is goed en de afstemming met de rest van de set is consistent. De LED-verlichting onderop is alleen via de app te bedienen, wat tijdens films onhandig is. De hardwarebasis is goed genoeg om met een softwarefix een prima product te worden.