€ 1.089,- bij Batterijenhuis
  2. Specificaties Plug-in met 2,52kWh capaciteit (max.15,12kWh) | Gebruikersreviews

Jackery SolarVault 3 Pro Max AC 2,52kWh Review

15 mei 2026, laatste update op 15 mei 2026, 25 views Rapporteer
Testpanel 0

Ik mag de Jackery SolarVault 3 Pro Max AC testen voor het Tweakers Testpanel (hartelijk dank daarvoor) en heb deze sinds gisteren in huis. Ik wilde alvast mijn eerste indrukken delen voordat ik de komende dagen een uitgebreidere review schrijf. Op het eerste gezicht ben ik erg tevreden. De bouwkwaliteit voelt solide aan, hij ziet er ook nog eens goed uit, de hardware lijkt precies te doen wat het moet doen (op de WiFi antenne na, gezien instabiliteit). Een mooi pluspunt is het handige LCD-scherm, welke je aan of uit kunt zetten. In de aan-stand, krijg je de input/output, batterijstatus en modus te zien.

De komende dagen ga ik verder testen, waaronder de stabiliteit testen d.m.v. een bekabelde netwerkverbinding en (hopelijk) de nieuwe v1.2 firmware voor MQTT/HA. Ik zal deze review daarna voorzien van een uitgebreide update!

Pluspunten

• Mooi helder display met details (met knopjes)
  • Veiligheid middels Battery Mgt. System (ingebouwd blussysteem met aerosol en V-vormige hitteafvoer)
  • Geleverd in stevige doos (aandacht aan gespendeerd)
  • Vele energieaanbieders beschikbaar bij dynamisch tariefmodus (waaronder Zonneplan)
  • Installatiegemak (5 min werk)
  • Stil
  • Jackery P1 meter werkt samen met een simpele splitter en Zonneplan P1 meter

Minpunten

• Onstabiele WiFi-verbinding
  • MQTT/HA integratie vereist firmware 1.2 (verkrijgbaar via testpanel Jackery)
  • Jackery app soms laggy (iOS 26.3.1 (a) / iPhone 15 Pro)

Beoordeel deze review:

Heb jij ook een Jackery SolarVault 3 Pro Max AC 2,52kWh?