Ik heb deze videokaart geplaatst in het volgende systeem:
MSI K9NGM2 moederbord
AMD 64 3000+
1024 Mb DDR2
... en ik moet zeggen dat ik absoluut geen spijt heb van de aanschaf. De installatie ging makkelijk, al zijn de drivers die erbij zitten niet echt up to date. Gelukkig zijn er op de NVIDIA-site ook voldoende recente drivers te vinden voor de GeForce 7000 serie.
De 7600 GS ondersteund DirectX 9.0c wat prettig is bij het gamen. Spellen als F.E.A.R., Quake 4 etc. draaien allemaal probleemloos op hogere resoluties (1024 x 768). Wanneer er erg veel tegenstanders tegelijk op het scherm verschijnen wil de 7600 nog wel eens haperen op deze resolutie, maar dit is minimaal en komt gelukkig bijna niet voor.
Na een uurtje of 5 gespeeld te hebben was het geluidsniveau nog steeds erg laag zodat extra koeling in mijn geval niet eens nodig is. De standaard passieve koeling is dus ruim voldoende voor de gemiddelde gamer.
De kaart beschikt standaard over een S-VIDEO en 2 DVI aansluitingen. Een DVI adapter voor de monitor wordt standaard bijgeleverd. De 512 Mb DDR2 is meer dan genoeg voor de meeste toepassingen / games. De PCI-express zorgt hierbij voor de snelle graphics.
Conclusie: een prima videokaart als je voor relatief...
1024*768 vind ik niet bepaald een hogere resolutie...De 7600 GS ondersteund DirectX 9.0c wat prettig is bij het gamen. Spellen als F.E.A.R., Quake 4 etc. draaien allemaal probleemloos op hogere resoluties (1024 x 768).
loze opmerking. Alle grafische kaarten presteren beter als je de laatste drivers download van internet- Nieuwe drivers voor betere prestaties moet je zelf downloaden via de site van de NVIDIA-site