€ 299,- bij Amazon.nl
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

TRYX Panorama SE ARGB 360 Zwart Review

11 mei 2026, laatste update op 11 mei 2026, 11 views Rapporteer

Mooi scherm koelprestaties zijn goed en heeft geen moeite met mijn AMD Ryzen 9 9950X3D, Echter met 15 presets veel te weinig klik en klaar animaties, online bibliotheek is een eigenlijk een must maar die ontbreekt volledig, niet handig als je geen video editor bent.

Pluspunten

• Beeld kwaliteit
  • Koel prestaties
  • Build kwaliteit

Minpunten

• Software matig
  • Geen online bibliotheek voor animaties

3 van 5 sterren (Voldoende)
Spectaculaire 3D-hardware, maar de software is een leeg omhulsel

Score: ★★★☆☆

Mijn Systeem:
Ik draai dit op een monster-systeem (Ryzen 9 9950X3D, RTX 5090). De PC is perfect gebouwd door Redux Gaming en alles draait vloeiend, maar de ondersteuning van de fabrikant (TRYX) zelf laat te wensen over.

De Review:
De hardware is een meesterwerk. Het AMOLED-scherm met de "L-vorm" geeft een spectaculair 3D-effect dat je nergens anders ziet. De koelprestaties op mijn 9950X3D zijn ook uitstekend.

Echter, de software (KANALI) is een grote teleurstelling:
  1. Magere bibliotheek: Er zitten slechts 15 officiële presets in. Voor een product dat draait om de wow-factor is dit veel te weinig; na een middag ben je erop uitgekeken.
  2. Slecht gebruikersgemak: Eigen filmpjes kun je wel uploaden, maar ze staan niet in het hoofdmenu bij de presets. Je moet telkens door submenu's navigeren om je eigen content te vinden. Een "klik-en-klaar" ervaring ontbreekt volledig.
  3. Geen Content-Hub: TRYX biedt geen centrale plek om nieuwe animaties te downloaden. Je wordt gedwongen om op Discord of YouTube te gaan "rommelen" om je scherm te vullen.
Conclusie:
Wie de hardware maakt, moet ook de ondersteuning bieden. Ik ben een gebruiker, geen video-editor. Prachtig scherm, maar TRYX moet echt aan de bak met hun software-bibliotheek.
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een TRYX Panorama SE ARGB 360 Zwart?