€ 279,- bij Belsimpel
  2. Specificaties 6,36" • 2670x1200 • 256GB | Gebruikersreviews

Motorola edge 60 Neo, 12GB ram, 256GB opslag Grijs Review

6 mei 2026, laatste update op 28 mei 2026, 58 views Rapporteer
Product gekocht 0

Ik was een zeer tevreden gebruiker van de Edge 30 NEO, tot de USB C poort de geest gaf. Gezien ik de telefoon voor 200 euro gekocht had en deze inmiddels out of support was, achtte ik het geen 65 euro meer waard om de poort te laten repareren.

Nu dus deze Edge 60 NEO gekocht, voor 279 euro. Ik ga hem nog uitgebreider testen, maar het eerste wat opvalt is dat hij wel lomper/groter is dan de Edge 30 NEO, helemaal met het grotere hoesje van Just in Case dat ik er bij besteld heb. Ook zit er geen lader of hoesje van Motorola zelf meer bij (toch samen een waarde van zo'n 50 euro).

Wat hij wel heeft is een ESIM (handig voor vakanties), en merkbaar sneller draadloos laden dan Edge 30 NEO (5 vs 15 watt).

Zie volledige review.

Pluspunten

• Draadloos laden
  • Snelladen
  • Esim
  • Goede accu

Minpunten

• Draadloos laden vergt nauwkeurige positionering (met hoesje)
  • Groter dan Edge 30 NEO
  • Geen hoesje en lader meer meegeleverd

Update 24 mei 2026: ik heb de telefoon intensief gebruikt tijdens mijn vakantie en hij bevalt heel goed, ondanks dat hij wat groter is dan de Edge 30 Neo (dit ervaar ik in de praktijk niet als storend). Ik geef de Edge 60 Neo daarom toch 5 sterren. Ik kan deze telefoon van harte aanbevelen.
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een Motorola edge 60 Neo, 12GB ram, 256GB opslag Grijs?