€ 1.899,70 bij OfficeEasy
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

i.safe IS540.2 Zwart Review

30 april 2026, laatste update op 30 april 2026, 6 views Rapporteer
Product gekocht 0

Groot, stevig maar met (te) veel tekortkomingen.

Pluspunten

• Stevig
  • Groot scherm

Minpunten

• Traag
  • Slechte software
  • Vaak bedieningsproblemen
  • Wel heel erg groot

2 van 5 sterren (Slecht)
We gebruiken deze telefoon op mijn werk, in een chemische fabriek.

Zorg voor grote zakken want dit apparaat is enorm! En zwaar.
Natuurlijk komt dit mede door de stevigheid en de Ex rating, maar dit lijkt wat overdreven.

Het scherm is mooi groot maar niet echt responsief.

De software is traag en buggy. Reageert vaak niet op aanrakingen/swipe, vooral als je gebeld wordt. De knoppen aan de zijkanten zijn allemaal te programmeren maar veranderingen hierin worden pas doorgevoerd na een harde reset.

De camera is absurd traag. Tussen tik en opname zit bijna 2 seconden. Erg gevoelig voor beweging en dus vaak mislukte foto's. Als ze niet bewogen zijn, zijn de foto's okay, zeker bij goede verlichting.

Geluidskwaliteit van gesprekken is zeer matig en vrij zacht. Vermoedelijk ook veroorzaakt door de Ex rating.

Al met al niet echt aan te raden, maar er zijn niet veel fabrikanten van Ex telefoons dus zit je snel aan i.Safe. (we hebben meerdere i.Safe telefoons gehad en geen enkele was goed te noemen.)

Zeker voor t geld dat je hiervoor moet neerleggen is het gewoon slecht. Ik snap dat het meeste geld zit in de Ex certificatie, maar dan nog is het echt een te slechte telefoon voor t geld.

Groot voordeel: deze telefoon kun je rustig naar t hoofd van vervelende collega's gooien zonder dat ie kapot gaat.
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een i.safe IS540.2 Zwart?