Neomounts DS75-450WH2 Review
24 april 2026, laatste update op 24 april 2026, 19 views
Rapporteer
Product gekregen
Robuuste monitorarm voor een degelijke prijs voor monitoren met dezelfde grootte.
Pluspunten
- Goede kwaliteit
- Kabels goed weg te werken
- Makkelijk te installeren
- Schroeven zijn mooi weggewerkt
- 1 arm in plaats van 2 armen in het wit, mooi voor witte computer setups
Minpunten
- Monitoren niet kantelbaar
- Monitoren sluiten niet mooi aan bij verschillende monitor groottes
Ben zeer tevreden over deze robuuste monitor arm die ik heb gekregen als kerst cadeau.
De handvat die aan de crossbar vast zit moest ik eerst aan wennen maar maakt het makkelijk om de monitoren te verplaatsen zonder dat je de schermen hoeft aan te raken.
Deze is tijdens de installatie ook mogelijk om niet te installeren voor een nog schonere look.
Ik heb wel een langere HDMI/ Display kabel(s) nodig als ik de kabels volledig wil wegwerken in deze arm dan de standaard mee geleverde kabels bij de monitoren als mijn desktop op de grond staat en de kabel is gespannen als ik mijn desktop langs de monitorarm plaats op het bureau en dan dien ik de kabel bovenop de crossbar te leggen.
Ik heb één 24 en één 27 inch monitor en hier heb ik wel moeite mee om deze mooi op de crossbar uit te lijnen waardoor één scherm de ander altijd zal overlappen omdat ik de draai functies mis.
Interesse in deze monitor arm? Dan raad ik deze arm aan als je dezelfde grootte monitoren hebt. en bereid bent om nieuwe monitor HDMI/ display poort kabels aan te schaffen die langer zijn dan 2 meter.