Van deze koeler heb ik de nieuwe PWM versie gekocht voor mijn AMD X2 4200 65W CPU met een AM2 voetje. Het moederbord is een ASUS M2NPV-VM uATX bordje.
In de doos
-Koeler
-Gebruiksaanwijzing
-Sticker
De koeler is vrij fors, en zwaar.
Afwerking/kwaliteit
Voor 17 Euro een 550gr zware koeler met 6 heatpipes en een PWM gestuurde fan.....Daar kan niks tegenop.
Koeler ziet er netjes uit en is ook goed afgewerkt.
De onderste vinnen zijn gebogen zodat ze de spanningsregelaars op het moederbord ook een beetje koelen.
Deze fan blaast naar achter, en met een casefan erbij is meteen de hete lucht van de CPU de kast uit.
Installatie
Een kwestie van seconden. Even doorduwen en de koeler zit erop.
Zeer fijn is dat er al koelpasta is aangebracht. Je hoeft alleen maar een velletje plastic eraf te trekken en hij is klaar voor gebruik.
Je kunt de koeler ook in zijn geheel draaien, mocht deze ergens in de weg zitten.
Op mijn bordje zat niks in de weg en de ventilator zit hoger dan de geheugen DIMM's waardoor hij deze dan ook niet raakt.
Prestaties
Ik ben onder de indruk. Na installatie met de kast open koelt de koeler zelfs onder omgevingstemperatuur (volgens Asus PC Probe dan) Kan natuurlijk niet,...
En ónder je kamertemperatuur koelen met lucht?Installatie
Een kwestie van seconden. Even doorduwen en de koeler zit erop.
Je kunt de koeler in zijn geheel draaien, mocht deze ergens in de weg zitten.