€ 459,- bij 3D Prima
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

Anycubic Kobra S1 Combo Review

2 april 2026, laatste update op 2 april 2026, 23 views Rapporteer

Plastic fantastic met alleen maar een hoop ellende en zeer slechte support!

Pluspunten

• Leuk voor zolang deze werkt
  • Betaalbaar

Minpunten

• Slechte kwaliteit
  • Slechte service
  • Weggegooid geld
  • Meer sleutelen dan printen

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Afgelopen december heb ik 2 x een Ancycubic Kobra S1 Combo gekocht. De eerste singlecolor prints waren netjes maar al snel kreeg ik heel veel problemen. Multicolor was dramatisch te noemen. Vanaf begin af aan al problemen met de ACE pro's. Kleurwisselingen gingen nagenoeg elke keer fout. Filament wat vast komt te zitten, prints die van zeer slechte kwaliteit waren. Anycubic is dan wel handig met zjin display en storingsmeldingen maar een oplossing kwam er eigenlijk niet. Na onderzoek bleken er vele mensen dezelfde problemen te hebben. De support van Anycubic is traag met reageren en wanneer er reserveonderdelen verstuurd moeten worden, duurt dit 3 weken.

755 printuren waarvan meer dan de helft mislukte prints zijn en/of testprints. Zonder Ace erachter gaat het redelijk maar dat was het dan ook wel.

Nu zegt Anycubic dat ik de printers niet via hun heb gekocht en daarom geen recht heb op support! Echt te belachelijk en ben er wel klaar mee. Omdat het een ondeugdelijk product is, behoort Anycubic haar verantwoordelijkheden te nemen maar dat doen ze niet. Ik moet nieuwe onderdelen bestellen op eigen kosten en dat klopt niet. Inmiddels heb ik de printers voor een habbekrats verkocht en heb een ander merk gekocht die tot nu toe perfect print zonder problemen!

Anycubic zal bij mij nooit meer in huis komen en wanneer iemand echt lol wil hebben met 3D printen, geef dan iets meer uit voor kwaliteit!
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een Anycubic Kobra S1 Combo?