€ 680,99 bij NBB.com
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition 16GB GDDR6 Review

1 april 2026, laatste update op 1 april 2026, 23 views Rapporteer

Dit is een zeer goed product voor de prijs tegenover de performance. Leuke features zoals de fsr4, amd frame gen, anti lag 2, etc. Goede performance ook tijdens zware games met ray tracing of zelfs path tracing enabled. De kaart heeft 2 switches, de "q" voor quiet en "p" voor performance. Maak niet dezelfde fout die ik heb gemaakt door de switch op "q" te zetten en dan afvragen waarom je lage frames krijgt tijdens het gamen dan anderen met dezelfde kaart! Nadat ik de kaart op "p" had gezet, verdubbelde mijn frames. Wel is de software een beetje chaotisch, maar dat ligt natuurlijk niet aan de kaart zelf.

Pluspunten

• Robuust gebouwd
  • Sterke kaart
  • Goede performance

Minpunten

• Wordt snel warm op de Quiet mode

Nogmaals mensen, zet de switch op "p" voor performance mode zodat je volledig kan genieten van deze sterke grafische kaart. De kaart is een OC model wat betekent dat je hogere frames zal krijgen dan andere kaarten die geen OC model zijn. Natuurlijk is het dan logisch dat je wel wat hogere temperaturen kan krijgen op zware games, maar mocht dan een probleem zijn, kan je de kaart altijd undervolten of underclocken in de amd software. Ook komt de kaart zonder LED of RGB op de behuizing, wat perfect kan zijn voor mensen die een stealthy of een clean look willen.

Beoordeel deze review:

Heb jij ook een ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition 16GB GDDR6?