€ 429,- bij Proshop.nl
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

Audeze Maxwell Wireless Gaming Headset (Xbox) Zwart Review

21 maart 2026, laatste update op 21 maart 2026, 37 views Rapporteer

Sinds drie jaar heb ik deze headset in gebruik en ik ben er nog steeds heel tevreden over.

Pluspunten

• Accuduur
  • Geluidskwaliteit
  • Comfort

Minpunten

• Rammelende volumeregelaars bij bewegen van het hoofd

In maart 2023 arriveerde mijn Audeze Maxwell (XBOX versie), na een pre-order bij Proshop.nl voor een nette prijs van 299 EURO. De geluidskwaliteit is meer dan uitstekend (ook vergeleken met andere hoofdtelefoons in mijn collectie). Sommigen klagen over het gewicht van de Maxwell, maar persoonlijk vind ik dit geen probleem. De headset zit comfortabel, ook voor langere gaming sessies. Ik moet er wel bij vermelden dat ik andere earpads van Wicked Cushions heb aangeschaft.
De accuduur is fenomenaal en haalt minstens de geadverteerde 80 uur. Opladen hoeft dus niet vaak te gebeuren. De app is wat basic, maar na de komst van de Audeze Maxwell 2 is er een nieuwe app die ook geschikt is voor de eerste versie.
Het bereik met de dongle is ook meer dan goed. Over de microfoon heb ik geen klachten (hoewel anderen die wel hebben).
De Maxwell voelt degelijk aan. Klein minpunt zijn de volumeregelaars die een beetje rammelen bij hoofdbewegingen, maar wat mij betreft niet heel storend.
Kortom: een zeer tevreden koper van de Audeze Maxwell. Degelijkheid en geluidskwaliteit zijn voor mij doorslaggevend en die zijn bij de Audeze Maxwell prima in orde. Inmiddels is een versie 2 op de markt, met kleine verbeteringen, maar ook een hoger gewicht. Ik ga niet upgraden, ben meer dan tevreden.
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een Audeze Maxwell Wireless Gaming Headset (Xbox) Zwart?