€ 699,- bij Azerty
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

Gigabyte Radeon RX 9070 XT GAMING OC ICE 16G Review

10 maart 2026, laatste update op 10 maart 2026, 41 views Rapporteer

Geweldige videokaart van Gigabyte!

Pluspunten

• Geweldige prestaties
  • Kwalitatief gebouwd
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Mooie design

Minpunten

• RGB aan de zijkant vind ik persoonlijk niets.

De Gigabyte RX9070 XT Gaming OC 16G Ice is een indrukwekkende videokaart met een prachtig en strak design dat perfect past in een moderne build. De kaart voelt direct zeer solide en kwalitatief gebouwd aan, wat veel vertrouwen geeft in de duurzaamheid. De koeling werkt uitstekend en blijft stil, zelfs tijdens intensieve gamesessies.

Qua prestaties ben ik echt onder de indruk. 1440p op max settings draait moeiteloos en levert hoge en stabiele framerates in vrijwel alle moderne games. Ook op 4K presteert verrassend goed, waardoor je games er haarscherp en vloeiend uitzien. Voor gamers die zowel hoge resoluties als maximale grafische instellingen willen gebruiken is dit een geweldige keuze.

Wat deze kaart extra aantrekkelijk maakt is de prijs-kwaliteitverhouding. Voor de prestaties die je krijgt is de prijs zeer competitief. Al met al een krachtige, mooie en kwalitatief gebouwde GPU die perfect is voor serieuze gamers die het maximale uit hun games willen halen. Ik ben er zeer tevreden mee en kan hem zeker aanraden. 🚀

Beoordeel deze review:

Heb jij ook een Gigabyte Radeon RX 9070 XT GAMING OC ICE 16G?