€ 207,95 bij Belsimpel
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

Apple AirPods Pro 3 Wit Review

6 maart 2026, laatste update op 6 maart 2026, 70 views Rapporteer

Had hiervoor wen Sony xm5 en had een paar nodig voor werk. Bellen is zeker beter geworden maar dat was het dan ook. Geluid van de xm5 is beter en de ANC is beter. Online reviews dat de ANC zo goed is hebben waarschijnlijk nooit een sony gehad. Grappig want de xm5 is nog niet eens het nieuwste model zal hoogst waarschijnlijk toch weer terug gaan naar de earbuds van Sony

Pluspunten

• Spatial audio
  • Apple ecosysteem vriendelijk
  • Find my functie

Minpunten

• Audio muziek
  • ANC voldoende

3 van 5 sterren (Voldoende)
Na het lezen van talloze online reviews, besloot ik toch een paar sets van de Pro 3 aan te schaffen. De pairing was snel en eenvoudig, en de hand-off functie is geweldig voor werk waarbij ik veel aan de telefoon of in Teams zit.

Onderweg naar mijn werk merkte ik echter dat het geluid niet zo helder en vol is als mijn XM5. Ook de noise-cancelling is niet zo goed vergeleken met mijn XM5.

Als je ze alleen nodig hebt voor werk en bellen, zou ik ze aanraden. Er zijn echter veel goedkopere earbuds met vergelijkbare belkwaliteit.

Ben je gewend aan een Sony XM5, dan zou ik deze niet aanschaffen.
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een Apple AirPods Pro 3 Wit?

Een weinig genuanceerd beeld van wat er onder geluidskwaliteit wordt verstaan. Wat wordt er geluisterd? Is de plaatsing van de instrumenten niet goed? Wordt er vooral niet akoestische muziek geluisterd? Zijn de vocale prestaties ondermaats?

Een recentie moet ons verder helpen; dit diffuse verhaal levert mij in ieder geval geen beeld op waarom ik deze oordoppen niet zou moeten kopen behalve dan een slechtere novice-cancelling waarbij ik me dan weer afvraag of dat voor het gehele audiospectrum geldt?