Dit is een prima produkt voor een goede prijs, MAAR VEEL apps zijn niet compatibel , dus veel spijt vd aankoop...
Pluspunten
Hoge kwaliteit
Snel
Prachtig groot scherm
Goede prijs voor deze kwaliteit
Minpunten
Niet compatibel met de helft van mijn apps (Europa)
Rare bediening, sleept heel anders dan mijn vorige Apple iPad en Samsung
2 van 5 sterren (Slecht)
Sinds een kleine maand heb ik deze tablet gekregen van mijn man. Als IT'er heeft hij alles goed vergeleken, conclusie: prijs/kwaliteit beste op de markt. MAAR... De helft van mijn app's werken NIET op deze tablet. Alsook word ik gek vd sturing/bediening tov mijn vorige tablets, iPad en Samsung.
Eindconclusie: zeer goede tablet , prachtig scherm, ontzettend snel. Maar zou ik deze opnieuw kopen? NEE!!!
Jammer dat alle gelezen reviews door mannen geschreven zijn 😞, voor mijn gebruik valt deze Pad 3 ontzettend tegen!
De Delhaize app, de Bijenkorf app, de recycle app, de H&M app, Brekz waar ik katteneten bestel,... De lijst is lang. vermoedelijk vooral 'vrouwen'apps, je merkt dat One plus door mannen ontwikkeld is😉
heb de tablet niet bij de hand maar heb even snel gekeken naar de apps
delhaize, kan ik gewoon op de one+ tab 3 installeren
bijenkorf niet, die zal niet voor android tablets zijn vrijgegeven
Brekz, kan ik gewoon op de one+ tab 3 installeren
Ik denk dat het probleem niet zit dat iets voor/door mannen gebouwd is, maar de apps door de ontwikkelaars niet altijd zijn vrijgegeven voor tablets en vaker voor telefoons ontwikkeld wordt.