Voor rond de €25 kan je je geen buil vallen aan deze noodradio. Op de FM zijn een stuk of 20 stations goed te ontvangen, dus hij doet wat hij moet doen. Je kan er ook nog je telefoon mee laden.
Pluspunten
Goedkoop
Ook als powerbank te gebruiken
Inclusief 18650 batterij van 2000 mAh (verwisselbaar)
Werkt ook op 3 AAA batterijen (exclusief)
Minpunten
geen DAB
op de MW slechts 1 station
Als je geen prepper bent geef je liever niet teveel geld uit aan een noodradio die je waarschijnlijk toch nooit zal gaan gebruiken. Dan is dit een prima apparaat, met best nog wat extra mogelijkheden. Vooral de functie als powerbank is handig, al is het natuurlijk maar afwachten of het telefoonnet nog wel werkt als er geen prik meer uit het stopcontact komt.
Als je geen volle 18650 lipo's hebt liggen slikt hij ook AAA's, en je kan natuurlijk ook slingeren met de hand.
Ik heb zelf helaas net een akelig akkefietje met een Denver smartwatch waar de sensoren niet van werken maar vind de 25 euro prijs van deze noodradio ook wel fors. Ik heb geen idee of ze vergelijkbaar zijn maar noodradio's met een ongeveer zelfde uiterlijk en schijnbaar zelfde functies zijn al vanaf 8 euro te koop bij Dirk en Action. Denver blijkt overigens een Deens merk te zijn.