€ 849,- bij bol Plaza
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

iRobot Roomba Combo j9+ Review

13 februari 2026, laatste update op 13 februari 2026, 38 views Rapporteer
Product gekocht 0

Best tevreden over prestaties.
Service is beneden peil.

Pluspunten

• Zuigen
  • Autonomie
  • Functioneel

Minpunten

• Prijs/kwaliteit
  • Materiaal
  • Service

2 van 5 sterren (Slecht)
Wij kochten bij de mediamarkt een Combo J9+. Het apparaat is nu 14 maanden oud. Over de schoonmaak prestaties zijn wij best tevreden en ook de autonomie is prettig. In de basis een fijn concept. Echter begint de ellende als wij onlangs bij thuiskomst de dweilarm op de grond zien liggen. Het plastic is ter plekke erg dun waardoor de plaat waar de mop op zit is afgebroken van de mop arm. Na contact te hebben gezocht met de service afdeling om een nieuw onderdeeltje te kunnen kopen (ik wil er best voor betalen nota bene) kreeg ik te horen dat het onderdeel niet geleverd wordt zonder verdere uitleg. Daarom een nieuwe mail gestuurd met uitleg dat we alleen originele onderdelen gebruiken en dat het alleen een kwestie van de wil is om een nieuw onderdeel te leveren. Dan kan de machine weer goed functioneren want verder is er niets mis mee. Dat wil men niet want door verkeerd gebruik is het kapot gegaan is de stelling. Dat is echter beslist niet het geval, het is eenvoudig een zwak deel van de constructie. Aangezien de machine net buiten de garantie valt, helaas niets meer aan te doen. Nu hebben we dus een dure machine die niet meer werkt. Het is in mijn optiek een erg stugge niet servicegerichte organisatie die niet de wil heeft om klanten tevreden te houden. Na de koop houdt het wel op is onze ervaring. Nooit geen IRobot meer, helaas want we waren de eerste maanden best enthousiast over de prestaties. Dat een onderdeel zo snel stuk gaat kan gebeuren, maar los het correct op en geef je klanten het gevoel dat je er voor ze bent. Dan krijg je trouwe wederkopers. Want als je eenmaal gewend bent aan een schoonmaakrobot zul je in de toekomst ook weer een nieuwe aanschaffen. Kortom; ongelofelijk slechte ervaring hier.

Ik voel echt de behoefte mensen te waarschuwen voor met name de slechte service van dit bedrijf
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een iRobot Roomba Combo j9+?