Archos 70b eReader + Portable MediaPlayer Grijs Review

Anoniem: 400810
23 maart 2011, laatste update op 23 maart 2011, 3.906 views

Archos 70b eReader + Portable MediaPlayer Grijs

Ik heb de review gelezen en ben het er niet mee eens. Ik heb hem gekocht als reader.
En als zodanig functioneert de Archos 70b uitstekend. Bij het lezen van gewone boeken krijg ik gauw last van vermoeide ogen, maar met mijn e-readertje heb ik heerlijk een paar uur in de felle zon zitten lezen zonder dat ik last had van mijn ogen.
Hij was makkelijk te installeren (ook zonder de matige gebruiksaanwijzing) en met bijgeleverde ceedeetje heb ik het apparaat via de pc up-to-date gemaakt.
De extra's (ik kocht hem als reader) zijn leuk, het geluid is -bij een klassiek pianoconcert- zeer goed, zonder dat ik het geluid via de equalizer had ingesteld.

Pluspunten

• Leuke prijs. Veel extra's, makkelijk te bedienen. Zowel in fel zonlicht als in het donker goed leesbaar.

Minpunten

• WiFi internet is slecht. Traag en valt steeds weg.
  • Gebruikershandleiding is weinig informatief en erg slecht vertaald.

Hij is niet traag en de letters zijn voor mijn ogen scherp. Misschien had de persoon die het apparaat getest heeft het beschermfolie op het scherm laten zitten.
Oké minpuntje: wifi internet is niet "je-dat"; dat is erg traag en valt snel weg. Maar so what, ik kocht een e-reader voor een superprijsje en krijg er video, muziek, fotoalbum en wifi internet gratis bij.
En het touchscreen was direct gecalibreerd en werkt voortreffelijk, soms zelfs iets té gevoelig.
Nee, die review is een beetje geneuzel. Ik ben blij en nu nog een hoop boeken erin.http://tweakimg.net/g/s/smile.gif

Heb jij ook een Archos 70b eReader + Portable MediaPlayer Grijs?

Anoniem: 357086 1 augustus 2011 14:28
Hallo, Ik heb deze Archos 70b gekocht bij mediamarkt. Net een paar dagen in huis. Eeste indruk is prima. Veel opties, voor relatief weinig geld. Lezen in de zon is niet 100%. Ik moet 'm op maximaal zetten, om e.e.a. goed te zien. ik ben het wel met bovenstaande eens dat de prijs/kwaliteitverhouding meer dan uitstekend is.
Overigens, bij mij zat er ook geen cd bij. Mis ik iets daardoor?
Weet iemand zo, hoe ik een fim met ondertiteling goed kan laten werken. ik heb een film geinstalleerd met ondertiteling .srt. Beiden hebben exact dezelfde naam. och wordt op de Archos de ondertiteling niet weergegeven. Weet iemand een oplossing.
Nog goed tips (bv. apps) die ik er op moet zetten?

Dank voor het meedenken.
groet henk
Je moet je ondertiteling hardcoden in het filmbestand, dit is vrij lastig.
"en met bijgeleverde ceedeetje heb ik het apparaat via de pc up-to-date gemaakt."

Welk ceedeetje? Die zat er bij mij niet bij, en op de site van Archos zijn geen updates voor dit apparaat te vinden. Weet je zeker dat je de 7ob eReader hebt? Dat is degene met alleen links en rechts van het scherm een langwerpige drukknop.