Miele Complete C3 Active Parquet Review
4 februari 2026, laatste update op 4 februari 2026, 9 views
Rapporteer
Product gekocht
Minpunten
- snel stuk
- stof komt terecht naast de stofzak in het stofakcompartiment
- Een Miele stofzuiger zou langer dan 2 jaar moeten meegaan.
- kwaliteit is bagger
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Dit model is bijna exact een kopie van mijn vorige stofzuiger die 11 jaar meeging en het model daarvoor dat ik 14 jaar gebruikte. Helaas begaf deze laatste het net na de garantieperiode van 2 jaar. Het stof komt nu ineens buiten de stofzak terecht. Daardoor zuigt hij niet meer goed en maakt enorm lawaai. Hier heb ik dus niks meer aan. ik kan wel iedere week de stofzak vervangen maar dat loste niks op. En ja, ik bevestig de stofzakken op de juiste wijze, dit is immers pas het 3e apparaat van hetzelfde type waar ik mee werkte.
Zoekende naar reviews kwam ik erachter dat ik niet de enige ben bij wie het stof buiten de stofzak terecht komt. Het zal dan ook vast geen toeval zijn dat de nieuwe Miele modellen van dit type een andere bevestiging hebben voor de stofzak.
Dit ben ik totaal niet gewend van Miele.