€ 289,- bij Art & Craft Nederland
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

Samsung Cinematic Q-series HW-QS700F Review

4 februari 2026, laatste update op 4 februari 2026, 22 views Rapporteer

Onze eerste soundbar komende van jaren blikkerig dun geluid van een QLED tv. Erg indrukwekkend hoeveel geluid eruit komt van hoge kwaliteit.

De 3D soundcasting (het geluid via plafond achter je bouncen) werkt niet echt, niet in onze woonkamer tenminste. Daar heb ik vrede mee maar als je dat verwacht kan je beter een systeem met achter speakers aanschaffen.

Pluspunten

• Mooie geluidweergave
  • Makkelijk installeren
  • Draadloze verbinding subwoofer
  • Subwoofer onafhankelijk in te stellen
  • Q-Sync: tv als center
  • Eén afstandsbediening met Samsung TV
  • Aparte afstandsbediening meegeleverd
  • Meegeleverde muurbeugel

Minpunten

• Luxeprobleem: kan veel te hard
  • Kabelmanagement
  • Kan niet over de voet van een Samsung TV

We hebben nooit echt de moeite genomen om te investeren in goede / betere audio. Met de komst van een nieuwe tv eindelijk die stap gezet, en totaal geen spijt van!

Er komt prachtig geluid uit deze soundbar. Normaal doe ik een maand research voor zo'n product. Dit keer waren mijn vereisten simpel: beter geluid dan een tv, en te bedienen met één afstandsbediening, én de subwoofer moet gedempt kunnen worden. Ik wil mijn buren niet het huis uit trillen. Dat kan allemaal met deze bar die net iets hoger in het segment zit dan instap.

Kabelmanagement is er niet. Had toch leuk geweest als alles uit één enkele navelstreng was gekomen.

Ook had ik mijn hoofd de soundbar netjes onder de tv te plaatsen. Dat kan net niet lekker omdat de bar dan 'zweeft'. Ik heb liever dat de bar rust op zijn rubberen voetjes. Wellicht kan ik dit zelf nog fixen met simpele rubberen dopjes. Maar voor nu staat de bar voor de tv, en dat geeft een beetje een lompig uiterlijk. Er zit een muurbeugel van zo te voelen hoge kwaliteit bij geleverd, dat is wel tof maar zal ik voorlopig niet gebruiken.

Heb jij ook een Samsung Cinematic Q-series HW-QS700F?