€ 72,90 bij bol
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

HP Ultra-Fast-Scroll Wireless Mouse 780M Review

RJ
3 februari 2026, laatste update op 3 februari 2026, 11 views Rapporteer

Aansluiten is erg snel en simpel. Veel instelmogelijkheden via de HP app, vooral toewijzen van knoppen is simpel en handig. Ligt goed in de hand, het rubber had nog iets stroever gemogen, zeker aan de zijkanten. Scrollwiel bovenop is fantastisch, zeker met de snelle en normale scrollstand wisselen met een druk op de knop. Enige onderdeel wat nu opvalt is het duimscrollwiel, dat is dusdanig strak afgesteld (of de knop is glad) dat ik meer moeite moet doen om van links naar rechts te scrollen. De accuduur is fantastisch, nog niet op hoeven laden (nu enkele weken in gebruik).

Pluspunten

• Veel mogelijkheden
  • accuduur
  • scrollwiel bovenop

Minpunten

• scrollwiel zijkant stroef

Na jarenlang een muis van ander merk overgestapt naar HP. In combinatie met een HP laptop snel verbonden via bluetooth (maar dongle voor niet bluetooth is bijgesloten), aansluiten is erg snel en simpel. Veel instelmogelijkheden via de HP app, vooral toewijzen van knoppen is simpel en handig. Ligt goed in de hand, het rubber had nog iets stroever gemogen, zeker aan de zijkanten. Scrollwiel bovenop is fantastisch, zeker met de snelle en normale scrollstand wisselen met een druk op de knop. De vooruit-terug knoppen zou ik liever aan mijn duimkant hebben maar werken ook goed bovenop. Enige onderdeel wat nu opvalt is het duimscrollwiel, dat is dusdanig strak afgesteld (of de knop is glad) dat ik meer moeite moet doen om van links naar rechts te scrollen. De accuduur is fantastisch, nog niet op hoeven laden (nu enkele weken in gebruik).

Heb jij ook een HP Ultra-Fast-Scroll Wireless Mouse 780M?

Aandachtspunt voor kopers: Logitech is recent juist van rubber afgestapt omdat dit na een paar jaar gaat brokkelen (ook op mijn muis). Hierdoor voelt het oppervlak ruw aan, alsof er eten op kleeft.

PS Ik geloof dat je AI is doorgedraaid bij het plaatsen van deze review, ik zie 20 nonsense text foto's onder je review.
Dankjewel, het is geen AI, ik kreeg mijn review niet geplaatst want tekstvak bleef leeg en zie dat hij mijn tekst dus steeds als afbeelding heeft opgeslagen, nu verwijderd.